Het Kantoor

toga bannerr

Het Kantoor
Mw. S.I.N. Ebecilio
Werkwijze
Inloopspreekuur
Klachtenregeling

Ebecilio Advocatuur is een jong, ambitieus en dynamisch advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Rotterdam. Kenmerkend voor Ebecilio Advocatuur is de eenvoud, snelheid en transparantie waarmee de zaak wordt behandeld. Hoge kwaliteit gepaard met nauwe betrokkenheid en een geschikt tarief is waar wij naar streven.

Naast het voeren van een Algemene Praktijk zijn wij ook gespecialiseerd in het Personen- en Familierecht en in het Jeugd(straf)recht. Teneinde altijd een optimaal resultaat voor u als klant te bereiken beschikt Ebecilio Advocatuur over een netwerk van collega advocaten en professionals die door middel van overleg worden geraadpleegd waar nodig.

Ebecilio Advocatuur is opgericht door Mr. S.I.N. Ebecilio. Met passie voor het recht zal Ebecilio Advocatuur uw zaak in behandeling nemen. Ebecilio Advocatuur hanteert de volgende idealen: rechtvaardig en transparant met een snelheidspraktijk toegankelijk voor iedereen.

Een juridisch geschil kan verstrekkende gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat u zo snel mogelijk weet waar u aan toe bent. Ebecilio Advocatuur wijst u op uw rechten maar eveneens ook op de valkuilen.Wij zullen ons maximaal inzetten om een, veelal kostbare, procedure te voorkomen. Uiteindelijk zullen wij een bij u passende juridische oplossing vinden, ook als dat betekent dat een procedure onvermijdelijk is. Wij gaan altijd tot het uiterste en met uw belangen voorop!

Wij geven heldere en direct bruikbare adviezen op diverse rechtsgebieden en gaan zorgvuldig en oplossingsgericht te werk.

Uw weg binnen het recht!